De feestdagen zijn in aantocht en onze voorouders hielden er van de nodige beesten op tafel te krijgen. Hier een recept voor hoenderen.
hoenders a la krapandine
snijd het hoen op den rug door dat
de twee stukken aan elkander blijven
smeert het met boter veel peper en zout
dan legt men het met den binnen kant
in een papier bak die met boter en
beschuit besmeerd is, en braad ze op
den rooster, men eet ze met charlotte
sous
hoenders a la krapandine
snijd het hoen op den rug door dat
de twee stukken aan elkander blijven
smeert het met boter veel peper en zout
dan legt men het met den binnen kant
in een papier bak die met boter en
beschuit besmeerd is, en braad ze op
den rooster, men eet ze met charlotte
sous
hoenders a la krapandine
snijd het hoen op den rug door dat
de twee stukken aan elkander blijven
smeert het met boter veel peper en zout
dan legt men het met den binnen kant
in een papier bak die met boter en
beschuit besmeerd is, en braad ze op
den rooster, men eet ze met charlotte
sous