Overslaan en naar de inhoud gaan

Forum

Winnaars voorronde paleografiewedstrijd bekend ! Op naar de finale op 14 maart

Inmiddels hebben alle deelnemers aan de voorronde van de paleografiewedstrijd die de drie transcripties digitaal hebben ingeleverd bericht van ons ontvangen. Dat ging helaas in sommige gevallen even mis, waarvoor onze excuses. Wij hopen dat dit nu bij iedereen is recht gezet met onze berichtjes afgelopen weekend. In ieder geval zijn wij erg verheugd over de grote animo waarmee aan onze eerste landelijke paleografiewedstrijd is deelgenomen. Ruim 320 deelnemers zetten hun tanden in de transcripties; bijna 140 mensen leverden deze transcripties ook daadwerkelijk in. De jongste deelnemer aan de voorronde  was 15; de oudste 89. Beiden behoren helaas niet tot de groep van bijna 60 finalisten die op zaterdag 14 maart in Utrecht in het strijdperk zullen treden. 

Heeft u in de vooronde de drie transcripties opgestuurd maar nog niets van ons gehoord? Laat het ons weten via info@watstaatdaer.nl en wij nemen contact met u op.

Reacties (2)

Esther Van Thielen zei op wo, 03/04/2020 - 14:47

Beste, 

Even een vraagje: in de ontvangen e-mail stond dat, als je aan de finale wenst deel te nemen, je dat in reply moest laten weten. Dat heb ik drie dagen geleden gedaan, maar ik ontving nog geen antwoord. Daarom hierbij de vraag of dit in orde is, aangezien vandaag de laatste dag was om te antwoorden...

Esther 

Joyce Pennings zei op wo, 03/04/2020 - 15:11

Beste Esther,

 

Komt helemaal goed. We hebben je bevestiging van deelname ontvangen. Morgen gaat er een mailtje uit naar alle deelnemers die op 14 maart naar Utrecht komen met het exacte programma.

Tot dan !

Reageer op dit bericht

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: png gif jpg jpeg.