Overslaan en naar de inhoud gaan

Forum

wie helpt?

Het lukt me niet op de startpagina een ander oefenonderwerp te kiezen. De laatste oefening die ik  gedaan hebt verschijnt steeds opnieuw, met de oplossing eronder. 'Opnieuw' en 'alles opnieuw' reageert niet. Ik kan nu niet verder oefenen met 'makkelijk' en 'moeilijk', en ik ben nog lang niet waar ik wezen wil!

Wie kan me vertellen wat ik verkeerd doe?

Reacties (8)

beheerder Luud de Brouwer zei op ma, 10/29/2018 - 11:17

Beste Nellie,

Waarschijnlijk doe je niets verkeerd maar hapert de website op de een of andere manier. Er komt een enkele keer wel eens zo'n klacht maar dan hebben anderen er geen last van. Het kan soms helpen om het geheugen oftewel de cache van je browers leeg te halen. Soms blijven daar instellingen bewaard die een verstoring opleveren.

Probeer het eens en laat me weten of het is gelukt.

Groet,

Luud

 

Frana zei op ma, 10/29/2018 - 15:50

Op mijn iphone heb ik hetzelfde verschijnsel. Zelfs als ik het programma geheel wis en opnieuw via google en/of safari laad, blijft dezelfde ingevulde oefening staan en lijkt het of het programma vast staat. Op de laptop totaal geen probleem

Nellie zei op ma, 10/29/2018 - 17:59

Opnieuw geprobeerd, vanmiddag bij cursus paleografie in Middelburgverteld welk probleem ik had. Daar zei men dat de site opnieuw opgestart (?) ging worden, dus wacht ik het even af. Want het euvel is nog precies hetzelfde. Computer uitzetten en opnieuw opstarten, website opnieuw invoeren, dat helpt allemaal niet.....

beheerder Luud de Brouwer zei op ma, 10/29/2018 - 22:04

Hallo Nellie en Frana,

Vandaag is er inderdaad het een en ander vernieuwd en ververst in de techniek. Dat kan de oorzaak zijn van de haperingen. Ik hoor graag als de problemen blijven dan laten we er naar kijken.

Groet,

Luud

Nellie zei op ma, 10/29/2018 - 22:36

Opnieuw geprobeerd, adres website ingetypt, maar hetzelfde laken een pak: nog steeds staan de oplossingen in het balkje, 'opnieuw' en 'alles opnieuw' reageert niet, een andere oefening aanvinken levert niks op.... Helaas!!

beheerder Luud de Brouwer zei op di, 10/30/2018 - 16:51

Nelli en Frana, ik heb het doorggeven aan de bouwer. Misschien dat hij er een oplossing voor heeft. We wachten even af. Als je het in de tussentijd probeert en het werkt alsnog, dan graag laten weten. 

Misschien ook handig om te vertellen hoe jullie de wbesite gebruiken. Van Frana weet ik nu dat ze dat op een iPhone doet met safari/chrome. Alle beetjes kunnen helpen!

 

Nellie zei op di, 10/30/2018 - 23:03

volgens mij reageert de website (die ik op de computer raadpleeg) goed. Ik kan aanklikken welke oefeningen ik wil doen, of ik de makkelijke of de moeilijke versie wil oefenen, en 'opnieuw' en 'alles opnieuw' werkt ook goed. Ik ben er blij mee!

beheerder Luud de Brouwer zei op wo, 10/31/2018 - 09:39

Nou Nellie, gelukkig maar. Hopelijk blijft het goed werken :)

Reageer op dit bericht

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: png gif jpg jpeg.