Overslaan en naar de inhoud gaan

Forum

Tekst Schepenbank

Sorry, ik kan mijn eigen vertaling niet aanleveren. Betreft een Word document en dat is hier niet toegestaan, c.q. bruikbaar. Merendeel van tekst is voor mij leesbaar, daarom m.i. teveel gevraagd om gehele tekst aan te leveren.

Reacties (4)

beheerder Mariët Bruggeman zei op vr, 12/18/2020 - 10:36

Beste John, het is wel mogelijk om je word-bestand te kopiëren en te plakken in een reactieveld. Of begrijp ik je opmerking niet goed?

John van der Sanden zei op vr, 12/18/2020 - 11:21

Dag Mariët, je begrijpt het goed hoor. Ik heb verschillende malen geprobeerd via "Bestand kiezen" een Word document in te voeren. Ik kreeg dan steeds de tekst in het rood: "Kan niet geupload worden. Alleen bestanden met de volgende extensies zijn toegestaan: png, gif, jpg, jpeg". Kennelijk heb ik toch iets niet goed gedaan.

Inmiddels ben ik heel goed geholpen door geert Ouweneel. Hij was zo goed de gehele tekst te "vertalen". Ik had de moeite willen beperken door mijn tekst in te voeren zodat die alleen maar gecorrigeerd hoefde te worden.

Een hartelijke groet,

John.

beheerder Mariët Bruggeman zei op vr, 12/18/2020 - 11:30

Bedankt voor je uitleg John en fijn dat het inmiddels gelukt is met het transcriberen, dankzij Geert.

Ik begrijp dat het uploaden van een document niet lukt, maar als je in het document de tekst zou kopiëren en plakken in het venster, zou het volgens mij toch moeten lukken. Misschien iets om uit te proberen voor een volgende vraag op ons forum :)

John van der Sanden zei op vr, 12/18/2020 - 11:35

Dag Mariët,

Dankjewel voor de tip. Zal ik t.z.t. proberen.

Vr. gr. John.

Reageer op dit bericht

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: png gif jpg jpeg.