Overslaan en naar de inhoud gaan

Forum

Plaatsnamen Noord-Holland 3

Volgens mij is de juiste oplossing: Lande van Waterlandt (inclusief spaties), maar de puzzeloplossing keurt alleen een oplossing zonder spaties goed. Volgens mij staan er in het origineel duidelijk spaties tussen de drie naamdelen.

Reacties (8)

Chris van Doorn zei op ma, 05/04/2020 - 17:25

Hallo Michaël,

Ik ben het met je eens.

Als je spaties gebruikt kun je de laatste 2 letters van de oplossing niet invoeren, een fout in het ontwerp van de site m.i..

Chris

beheerder Christian van der Ven zei op di, 05/05/2020 - 08:13

Dag Michaël en Chris, met het ontwerp van de site is niets mis... maar met deze transcriptie inderdaad wel. Daar waren inderdaad de spaties uit weggevallen. Die staan er nu tussen. Het werkt weer! Dank voor jullie attendering.

Aan de rechterkant van het scherm vind je trouwens een groene feedback-knop. Die mag je ook altijd gebruiken voor dergelijke foutjes. Dan krijgen wij er meteen een e-mailtje van.

Chris van Doorn zei op di, 05/05/2020 - 10:43

Bedankt Christian,

Het werkt nu wel, maar ik zag in de makkelijke mogelijkheid dat jullie de oplossing daar ook gewijzigd hebben.

Wat betreft het ontwerp, dat was misschien een ongelukkige woordkeuze, maar "Tijtschrift" kan ik ook niet lezen om dat er geen links tevoorschijn komen op de pagina waar naar verwezen wordt.

Heb 'feedback' daarvoor gebruikt.

Mvg, Chris

beheerder Christian van der Ven zei op di, 05/05/2020 - 11:20

Chris, dat klopt. De transcriptie die ik heb aangepast, wordt zowel op het moeilijke niveau gebruikt (bij de controle van wat iemand heeft ingetikt) als op het makkelijke niveau (in een antwoordblokje).

De links die niet tevoorschijn komen, daarmee bedoel je vast deze pagina?

https://watstaatdaer.nl/nieuwsbrief

Ik zie inderdaad in Firefox dat de bedoelde links naar alle afzonderlijke nieuwsbrieven daar níet worden getoond. In Chrome en Edge krijg ik ze wél te zien. Hoe is dat bij jou?

Of wij dit zelf kunnen oplossen, dat weet ik niet. We gebruiken voor de nieuwsbrief standaard software waar we zelf niet op alles invloed hebben.

De laatste nieuwsbrief vind je in ieder geval hier:

https://us19.campaign-archive.com/?u=17fc662acdd05ef188abfb541&id=70bac…

En de lijst met álle nieuwsbrieven vind je hier:

https://us19.campaign-archive.com/home/?u=17fc662acdd05ef188abfb541&id=…

Hopelijk werkt deze lijst wél?

Michaël Boers zei op di, 05/05/2020 - 11:47

Dag Chris en Christian,

Beiden dank voor jullie reactie. Ik ben blij dat mijn opmerking zo snel en serieus is afgehandeld. Ik vind Watstaatdaer een erg leuk en leerzaam initiatief, waarmee Nederlandse archieven laten zien internationaal toonaangevend te zijn met het uitdragen van hun kennis. Chapeau!

Chris van Doorn zei op di, 05/05/2020 - 12:55

Christian,

De eerste link is die ik bedoelde, in Edge werk het wel op de computer. Chrome werkt ook op mijn telefoon. Op de computer gebruik ik alleen Firefox.

De andere links, zijn die permanent of is dat een tijdelijke oplossing voor dit bericht. Dit ivm vastleggen van de link tot er (misschien) een oplossing is gevonden.

 

Terzijde:

Mijn opmerking over het 'het ontwerp' in mijn eerste reactie was misschien wat misplaatst, maar ik heb redelijk wat ervaring met het bedenken cq. ontwerpen van websites en je uitleg over de aangekaarte zaken nemen dat niet echt weg. Dit hoort niet echt thuis in dit forumbericht, maar ik ben bereid om daar verder over door te gaan als daar behoefte aan is.

 

Met vriendelijke groeten, Chris

beheerder Christian van der Ven zei op di, 05/05/2020 - 13:25

@Michaël: Heel fijn om te horen, dankjewel voor het compliment!

@Chris: Die links zijn voor zover ik weet permanent. Het is de standaard archieffunctie van onze nieuwsbriefsoftware (MailChimp).

Tips en suggesties ten aanzien van het ontwerp of de functionaliteit van de website kun je natuurlijk altijd bij ons kwijt. Welkom zelfs. Vandaar ook de feedback-knop steevast op iedere pagina.

We ontwikkelen voornamelijk door naar aanleiding van feedback door gebruikers. Soms gaat het dan om hele kleine verbeteringen, soms om plannen voor de lange termijn. Alle opmerkingen zijn daarbij welkome input. Die worden steeds besproken tijdens de bijeenkomsten waar alle deelnemende archiefdiensten bij aanschuiven. Al kunnen lang niet aan alle individuele wensen gehoor worden gegeven natuurlijk. We doen ook periodiek gebruikersonderzoek. Dat gebruiken we eveneens als input.

Chris van Doorn zei op di, 05/05/2020 - 16:05

Bedankt Christian.

Chris

Reageer op dit bericht

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: png gif jpg jpeg.