Overslaan en naar de inhoud gaan

Forum

De ondoden wachten, beveel ze in de demo voor The Unliving

Team17 en RocketBrush Studio hebben vandaag een demo uitgebracht voor donkere fantasy-actie-RPG The Unliving. The Unliving, gelanceerd in Steam Early Access in 2022, biedt een mix van rogue-lite en realtime strategiegameplay, en plaatst spelers in de schoenen van een krachtige necromancer die geesteswetenschappelijke domeinen belegert en gevallen vijanden reanimeert om als een meedogenloze strijd mee te doen ondode leger.

De Unliving-demo is vanaf 16.00 uur BST (8.00 uur PDT, 12.00 uur EDT, 17.00 uur CEST) live op Steam en geeft spelers een voorproefje van een van de niveaus, een baasuitdaging waarbij je een volgezogen ondode bondgenoot naar een doel begeleidt, en 40 vaardigheden en ondode upgrades om uit te proberen, waaronder bloedgolf, die een golf van botten naar vijanden slingert, ze beschadigt en ze ook terugduwt, en bloedstroom, die vergoten bloed verandert in hersenschimmen die naar vijandelijke troepen kruipen en exploderen.

Reacties (1)

anderssa zei op wo, 03/22/2023 - 10:39

De website gratisgokkastennl biedt gratis gokkasten online aan. Ik waardeerde het gebruiksvriendelijke ontwerp van de site en de ruime keuze aan spellen. De site geeft ook informatie over de gokkasten en hun regels, wat nuttig is voor nieuwkomers. Het goede is dat registratie niet vereist is en dat u gratis kunt spelen, zonder het risico uw geld te verliezen. Al met al is https://gratisgokkastennl.goedbegin.nl/ een geweldige keuze voor wie op zoek is naar spannende gokkasten en geen geld wil uitgeven. Ik raad het iedereen aan die van gokken houdt en een leuke tijd wil hebben.

Reageer op dit bericht

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: png gif jpg jpeg.