Overslaan en naar de inhoud gaan

Forum

cursief?

@ beheerder(s)
Indien iemand een transcriptie heeft gemaakt, met hiaten en/of leesfouten, dan reageren forumlezers met verbeterde transcripties . Bij langere transcripties is het vaak lastig om te zien wat allemaal aangepast is. Vooral kleine aanpassingen vallen niet op. Helaas kunnen we geen gebruik maken van andere lettertypes ( bv italic oftewel schuin / doorhalingen en/of kleuren. )
Is hier technisch niet iets aan te doen?
Ik heb nu in mijn laatste reactie met HOOFDLETTERS gewerkt, maar dat kijkt zo schreeuwerig, dus dat gebruik ik liever niet.

Reacties (4)

Van Rietvelde Johan zei op vr, 09/22/2017 - 14:18

Herman,
Ik heb vroeger reeds via "feedback" (rechtstreeks aan de beheerders) hierover ook al eens de vraag gesteld. Voornaamste voorwaarde is, of er voldoende vraag is naar dergelijke aanpassingen. Zij kunnen dit dan meenemen naar hun IT-platform om de mogelijkheden eens te bekijken...

nadine zei op vr, 09/22/2017 - 16:06

Ooit had ik ook andere letterstype of kleuren willen gebruiken en had bemerkt dat deze niet opgenomen werden.
Dus als het haalbaar is voor de IT en ook gebruiksvriendelijk blijft...

Jeanne zei op vr, 09/22/2017 - 16:28

Je hoeft niet de hele (aangepaste) transcriptie over te nemen, maar kunt volstaan met de woorden die je aangepast hebt. Het is handig als je daarbij het nummer van de regel vermeldt.

beheerder Joyce Pennings zei op ma, 09/25/2017 - 15:14

Heel terecht punt dat jullie graag zouden willen zien waar de transcriptie wordt aangepast door lezers van het forum. Ik zal het in de groep gooien en kijken of we genoeg geld hebben voor een dergelijke aanpassing. Genoeg draagvlak in ieder geval voor deze aanpassing.

Reageer op dit bericht

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: png gif jpg jpeg.